Jde to, ale není to ono. Bez Boha nemůžeme nic. Nedávno, při procházce jsem si to zkoušela. Jít po kamenité cestě a bez bot. Když jsem šla, šlo se mi těžko, ale věděla jsem, že existují boty, ale nechtěla jsem si je obout. Po pár metrech cesty jsem však zjistila, že jinak to nejde. Tak, jako potřebujeme boty, potřebujeme Boha.

Tak a teď úplně k začátku. Rozhodla jsem se vytvořit společenství na signálech. Společenství mladých, kde můžeme řešit problémy týkající se víry, psát názory,články, zajímavé odkazy, fotky, sdílet hudbu, a navzájem se podporovat při víře, či se za sebe modlit. Vím, že je tu mnoho nadaných a nadšených lidí! 

Chtěla bych Vás o jedno poprosit. Abychom to zkusili. Vytvořit společenství, kde můžeme předávat IMPULZY a pak jej dávat dále. Třeba i v osobním životě. Abychom se nebáli psát na zeď i to, co nám třeba udělalo radost. Aby se toto společenství stalo něčím, co nás trochu popožene vpřed ve víře, či nám dá jiné pohledy, ale hlavně, utvrdí nás v tom, že Bůh nás miluje! :)

 

Vždyť u Boha není nic nemožného...

Přeji Vám krásnou neděli a sílu do příštího týdne!

 

heiduška